skip to Main Content
Nu Startar Lyhra LedarArena – Mötesplatsen För Chefer Och Ledare

Nu startar Lyhra LedarArena – mötesplatsen för chefer och ledare

Välkommen till Lyhra LedarArena – den virtuella mötesplatsen för chefer och ledare. Vi bjuder in till dialog, lärande och erfarenhetsutbyte samt delar metoder och verktyg som du som chef kan ha nytta av i ditt ledarskap. Det övergripande temat: Att leda i komplexitet och förändring.

Här kan du ta del av tankar i framkant, bli sporrad till utveckling och möta chefskollegor i dialog. Vi bjuder in till lärande och erfarenhetsutbyte och vi vill särskilt välkomna dig som är chef och ledare inom de organisationer där vi har ramavtal*. Du som verkar inom andra företag och organisationer är också varmt välkommen!

Om Lyhra LedarArena
Lyhra LedarArena är en kostnadsfri virtuell mötesarena som i framtiden kan komma att kompletteras med fysiska möten. Vi träffas via länk en gång i månaden, två timmar vid varje tillfälle. Varje möte har ett tema och läggs upp som en kombination av kunskapsdelning, ofta kopplad till aktuell forskning, reflektion och erfarenhetsutbyte i mindre grupper. Vi testar olika digitala verktyg som också kan fungera som inspiration för dig som kommer att leda mer på distans.

Anmäl dig till första tillfället den 10 september 2020
Tema: Vi drar igång arenan med en inledande workshop då vi introducerar tankegångarna kring arenan generellt. Vi ringar in det övergripande temat Att leda i komplexitet och förändring och introducerar några praktiska tankemodeller och verktyg.
Datum: 10 september kl 15-17
Plats: Virtuell arena via länk
Anmälan: Anmäl dig till lyhra@lyhra.se

Välkommen att anmäla ditt intresse till kommande träffar, om inte just den 10 september passar dig.
Anmälan: Anmäl dig till lyhra@lyhra.se

* Uppsala kommun, Region Uppsala, Enköpings kommun, kommunerna i Gästrikland, Hälsingland, Region Gävleborg, Eskilstuna kommun, Länsstyrelsen Gävleborg, Gävle kommun, Älvkarleby kommun.

Back To Top