skip to Main Content
Lyhra LedarArena – Virtuell Och Kostnadsfri Ledarutveckling 2021

Lyhra LedarArena – virtuell och kostnadsfri ledarutveckling 2021

Vi bjuder in till lärande och erfarenhetsutbyte samt delar metoder och verktyg som du som chef kan ha nytta av i ditt ledarskap. Lyhra LedarArena är en kostnadsfri virtuell mötesarena på det övergripande temat Att leda i komplexitet och förändring. Här kan du ta del av tankar i framkant, bli sporrad till utveckling och – om du vill – möta chefskollegor i dialog. Vi träffas via länk en gång i månaden.

Areanan har två delar:

Webinar, 45 minuter. Du deltar som åhörare i ett webinar där vi delar kunskap, aktuell forskning, verktyg och tips. Du som vill kan också vara aktiv i chatten men det kommer inte att vara någon interaktion i övrigt, du lyssnar med kameran avstängd.

Eftersnack, 30-45 min. Därefter följer den andra delen då vi öppnar för dialog för dem som väljer att stanna kvar. Här blir det möjlighet att reflektera över temat tillsammans med andra i mindre grupper och med oss konsulter.

Anmäl dig till kommande träffar

Du kan anmäla dig till hela serien eller till enstaka tillfällen. Du kan också göra en generell intresseanmälan så får du fortlöpande information och påminnelser.

Datum: 16 juni 15-16.30 Kollektiv intelligens och lärande i grupp
Plats: Virtuell arena via länk, Zoom.
Anmälan: För anmälan och frågor lyhra@lyhra.se eller telefon till Kristina Vejbrink, 0706-66 34 74, Gunnar Wallin 073-531 35 73 eller Karin Ljudén 076-118 96 10.

Hoppas att vi ses vid nästa träff!

Vår vision med Lyhra Ledararena
Vår idé är att skapa en rullande mötesplats där vi återkommande träffas en gång i månaden. Vi vill fungera som en arena för lärande kring frågor som handlar om organisation, ledarskap, grupp och medarbetarskap. Har du något önskemål eller förslag på vad vi borde ta upp? Vi är nyfikna på att höra mer om dina idéer. Skicka ett mail till oss på lyhra@lyhra.se

Back To Top