skip to Main Content
Lyhra LedarArena – Kostnadsfri Ledarutveckling Hösten 2021

Lyhra LedarArena – kostnadsfri ledarutveckling hösten 2021

Lyhra LedarArena är en kostnadsfri virtuell mötesarena på det övergripande temat Att leda i komplexitet och förändring. Vi är nu inne på andra året och fortsätter under hösten med nya intressanta webbinarier på det övergripande temat Att leda i komplexitet och förändring. Här kan du ta del av tankar i framkant, bli sporrad till utveckling och – om du vill – möta kollegor i dialog. Vi bjuder in till lärande och erfarenhetsutbyte samt delar metoder och verktyg som du som chef, ledare eller HR har nytta av i ditt ledarskap. Vi träffas via länk cirka en gång i månaden.

Varje tillfälle har två delar. En där du deltar som åhörare i ett webbinarium och tar del av kunskap, aktuell forskning, verktyg och tips (ca 45 min). Därefter öppnar vi för dialog för dig som väljer att stanna kvar. Här blir det möjlighet att reflektera över temat tillsammans med andra i mindre grupper och med oss konsulter.

Anmäl dig till kommande träffar

  • 23 september 15-16.30, Ledningsgruppen som förändringsledare. Anmäl dig här!
  • 21 oktober 15-16.30, Organisationskultur, lärande och medarbetarutveckling
  • 25 november 15-16.30. Mötesdesign för delaktighet och involvering

Du kan nu anmäla dig till första tillfället den 23 september via länken ovan. Du kan också göra en generell intresseanmälan till lyhra@lyhra.se så får du fortlöpande information och påminnelser om kommande webbinarier. Där kan du också ställa frågor om arenan eller om du av annat skäl vill komma i kontakt med oss.

Vi vill fungera som en arena för lärande kring frågor som handlar om organisation, ledarskap, grupp och medarbetarskap. Har du något önskemål eller förslag på vad vi borde ta upp? Vi är nyfikna på att höra mer om dina idéer. Skicka gärna ett mail till adressen ovan.

Hoppas att vi ses under hösten!

Vår vision med Lyhra Ledararena
Vår idé är att skapa en rullande mötesplats där vi återkommande träffas en gång i månaden. Vi vill fungera som en arena för lärande kring frågor som handlar om organisation, ledarskap, grupp och medarbetarskap. Har du något önskemål eller förslag på vad vi borde ta upp? Vi är nyfikna på att höra mer om dina idéer. Skicka ett mail till oss på lyhra@lyhra.se

Back To Top