skip to Main Content
Inled Hösten Med En Framåtriktad Kickoff

Inled hösten med en framåtriktad kickoff

Aldrig tidigare har behovet att mötas i arbetsgruppen varit större, efter månader av hemarbete. Många har uppskattat distansarbetet och kanske nått en bättre balans mellan arbete och fritid. För andra har det blivit tvärtom, motivationen och energin har dalat och längtan efter miljöombytet och det dagliga tugget vid kaffeautomaten är stor.

Chefer har tvingats leda annorlunda, på distans. Många av oss har frågor i huvudet; Hur har våren blivit? Vad har vi lärt oss? Vad ska vi ta med oss och vad vill vi lämna? Ingen vet i dagsläget hur situationen med pandemin ser ut till hösten, om vi kan ses som vanligt igen eller om vi fortsätter att arbeta på distans. Det vi däremot vet är att många chefer och medarbetare ger uttryck för starka behov av att få träffa sin arbetsgrupp igen, reflektera över det som har varit och fundera över framtiden – ja under en riktigt skön samlande kickoff!

Planera för höstens extra välbehövliga kickoff eller dagar för reflektion och framåtblick redan nu! Vi på Lyhra har metoder och verktyg för att skapa värdeskapande processer och dialoger. I bästa fall kan vi ses på riktigt, ”in real life”, näst bäst kan vara en digital kickoff, och det fungerar det också.

Välkommen att höra av dig, så diskuterar vi vilket upplägg som passar för just era behov.
lyhra@lyhra.se
Kontakta oss

Back To Top