skip to Main Content

Vi vill bli fler! Vill du växa med oss?

Är du konsult inom ledarskap och organisationsutveckling? Söker du sammanhang, utveckling och samarbeten?

Lyhra erbjuder lednings- och förändringstöd till organisationer med komplexa uppdrag, där mänskliga relationer och förhållningssätt är viktiga framgångsfaktorer. Vi är organisationskonsulter som stödjer, utmanar, utbildar och skapar förutsättningar för utveckling och förändring. Våra kunder är samhällsaktörer av olika slag och finns både i offentlig och privat sektor och i civilsamhället. Vi har ett tiotal ramavtal och har under våren tecknat några nya.

I första hand söker vi dig som är erfaren organisationskonsult med akademisk examen, gärna med gestaltbakgrund eller annan fördjupning inom organisation, grupp och ledarskap. Du har eget företag och vill fortsätta så, men är redo att gå in i ett sammanhang där du tillsammans med oss utvecklar, samarbetar och bidrar till nya affärer. Kanske är du trött på att arbeta ensam och vill söka dig till närmare samarbeten genom att bli en i vårt team.

Du är sugen på lärande och gillar samarbete och samskapande med erfarna och utvecklings­inriktade kollegor. Du har egna kunder och goda referenser. Vi ser gärna att du finns i Uppsala med omnejd, då våra kunder i huvudsak finns i Mälardalen. Vi har fina lokaler på Trädgårdsgatan, mitt i stan, där det finns arbetsplatser och mötesrum. Idag är vi fem konsulter i det närmaste teamet men vi samarbetar också med andra konsulter och även med forskare.

Skicka oss ett mail eller så en signal och berätta om dig själv så berättar vi om oss, vår verksamhet och våra framtidsplaner. info@lyhra.se Karin Ljudén 076-1189610. Kristina Vejbrink 070-6663474.

Back To Top